OVER ONS

MARK MAGNIN – PROJECT MANAGER

Wij geloven in de buitenruimte als ontmoetingsplek. Een sfeervolle inrichting van de buitenruimte, of deze nu openbaar is of privé, schept ruimte om op adem te komen en de ander écht te zien.

Wij zetten ons in voor een duurzame inrichting van deze ruimte zodat het hele jaar door optimaal genoten kan worden, van de omgeving en van elkaar. Inmiddels kennen we alle kneepjes van het vak en combineren we moderne technieken met duurzame materialen. In combinatie met de korte lijnen in onze organisatie kunnen we snel tegemoetkomen aan individuele wensen.

Ons team verdiept zich graag in uw doelstellingen en motivatie. Wij staan voor kwaliteit en jarenlang buitenplezier!

NEEM CONTACT MET ONS OP

SHOWROOM

KOM ONZE COLLECTIE BEKIJKEN

In onze winkel vindt u onze complete collectie. U kunt in alle rust de meubelen uitproberen en u laten adviseren door onze verkoop medewerkers. Het is natuurlijk belangrijk dat uw nieuwe tuinset of loungeset lekker zit, hier hebben wij met het samenstellen van ons assortiment goed naar gekeken.

In onze showroom vindt u een ruime collectie tuinmeubelen, loungesets, paviljoens, parasols, barbecue’s en nog veel meer! Het is handig om van tevoren contact op te nemen om er zeker van te zijn dat uw product in onze showroom staat.

U kunt bij ons natuurlijk ook uw eigen set samen stellen. Ook is het mogelijk om uw tuinmeubelen direct af te halen bij ons in het magazijn!

Adres showroom:
Aston Martinlaan 58
3261 NB Oud-Beijerland

GENIET ONTSPANNEN VAN ONZE LUXE TUINMEUBILAIR

Bij ons heb je een ruime keuze aan tuinmeubelen, die vervaardigd zijn in weersbestendige materialen. Ze staan garant voor een lange levensduur, houden hun prachtige uitstraling en kunnen het hele jaar buiten blijven staan.

furni-food-logo-footer